Incearca o eXperienta care te prinde ! Noutati
Home | Descarca documente | Intrebari frecvente | Fotografii | Marturii | Links | Contact | Scrie-ne!

Variantele de program
Conditii de inscriere
Ce include programul?
Domeniile de lucru
Documente necesare incrierii
Procesul de obtinere a vizei
Alte aspecte
 
 
Work, Travel and Study in UK - Joburi in Marea Britanie
Work & Travel Spania
Work & Travel Grecia
Work & Travel Franta
Work & Travel Italia
Study & Work Canada
Study & Work Australia
Internship China si Singapore
Voluntariat in Africa
Recuperarea Taxelor (Tax Refund)
Internship si Career Training USA
Programul H2B

Parteneri

Zip Travel Romania

Work-travel

Work & Travel

Zip Travel Romania pe Facebook


Sorin Moroianu
Totusi in spatele distractiei si banilor pe care reusesti sa ii strangi acolo sta multa munca din partea ta si a firmei care se ocupa de procesarea actelor tale & care trebuie sa o faca in mod impecabil.. Este foarte important ca firma cu care pleci sa aiba o echipa competenta… in ea sta o parte din succesul tau, iar eu am avut norocul sa aleg Zip Travel.
Acest program este o experienta unica si nu multe persoane il apreciaza la valoarea maxima... Aceaste experiente m-au ajutat foarte mult sa ma dezvolt pe plan personal si profesional iar faptul ca am trait 3 luni in alt sistem mult mai complex, m-a facut sa inteleg ca si noi putem sa traim mai bine in Romania./Madalina
Buna….Sunt Madalina, proaspat intoarsa din State. Cred ca asta spune multe…o noua experienta la dosar, muulte amintiri, poze, prieteni si multe de povestit.
Mi-am ales job-ul de la Targul de Joburi organizat de Zip Travel…Six Flags Great America- Gurnee, Illinois…un parc de distractii situat intr-un oras micut la o ora de Chicago.
Ajunsa acolo, am fost repartizata la departamentul Entertaiment, in cadrul caruia angajatii se imbracau in personaje de desene animate, cu care toata lumea vrea sa faca poze. Asa ca am devenit Sylvester… am fost trasa de nenumarate ori de coada si mi s-a ciocanit in nas de mii de ori, m-am jucat cu copiii, am facut muulte muulte poze, i-am facut pe toti sa rada, am fost vedeta parcului…cel mai bun si mai iubit Sylvester…


Flavius STREIANU

…multi ar zice ca e o tara ca oricare alta, dar spre bucuria mea, anul acesta am reusit sa-mi fac o vacanta de vara pe cinste in State. Sunt ferm convins ca participarea intr-un program Work & Travel iti va schimba cu totul perceptia despre lume si te va ajuta sa vezi si sa tratezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.
Eu am fost in Ocean City, MD. E un orasel care se intinde pe vreo 10 km, e o insula legata prin 3 poduri de partea cealalta. Locatia e deosebita, adica e chiar interesant sa stai la 25m de Atlantic. Da, am lucrat foarte mult, insa merita, deoarece stiu pe unde am calatorit de-a lungul celor 3 luni: Niagara Falls, Six Flags, cel mai mare parc de distractii din USA, Washington DC, Baltimore si nu in ultimul rand New York.
A fost o vara cu multe castiguri, am avut ce sa povestesc prietenilor si probabil ca sunt cu gandul de a ma reintoarce si in 2008, bineinteles tot cu cei mai buni: Zip Travel.


Maria Diana TOADER
America! Nu credeam ca voi ajunge acolo vreodata, dar spre fericirea mea am reusit sa vad pamantul american. Alta lume, alte conceptii, alte mentalitati, alta viata, cam asa as descrie in cateva cuvine ce am observat dincolo. Sunt o groaza de tentatii si trebuie sa fi cu capul pe umeri sa te mentii cu mintea limpede. Deasemenea sunt o multime lucruri pe care le poti vedea si nici de cum nu-ti ajung trei luni sa le vezi pe toate si cu siguranta veti tanji la sa va intoarceti, ca si mine de altfel. Am o gramada de amintiri frumoase si mi-am facut si prieteni la care nici nu speram.
Ma bucur ca am fost la prezentarea Zip-ului de la facultate pentru ca altfel nu cred ca mai mergeam in America! Cu siguranta aceasta a fost o experienta de neuitat care m-a facut sa mai deschid ochii catre lumea larga!

 


[ Training in UK ]

Programul Training UK vă oferă: Un loc de muncă, in domeniul Hospitality/ So ...

Blog - Work and Travel - Noutati si oferte, impresii si pareri despre work and travel ...


[ Study & Work Canada ]

Un nou program de studiu si calatorie acum in Canada! Oportunitatea de a studia ...

Blog - Work and Travel - Noutati si oferte, impresii si pareri despre work and travel ...


[ Blog - Study & Work ]

Noutati si oferte promotionale, impresii din experienta Study and Work ...

Blog - Work and Travel - Noutati si oferte, impresii si pareri despre work and travel ...


[ Blog - Work and Travel ]

Noutati si oferte, impresii si pareri despre work and travel ...

Blog - Work and Travel - Noutati si oferte, impresii si pareri despre work and travel ...


Recomanda pagina
[ prin yahoo messenger ]

Work and Travel with us
Zip Travel pe Facebook
      Home | Descarca documente | Intrebari frecvente | Fotografii | Links | Contact